Skip to main content

На добър час абитуриенти!



Днес не само завършваш една успешна стъпка от живота ти, но и започваш един по - самостоятелен и нов етап от живота ти.Нека този успех ти носи увереност и свежи сили.
Успех в живота и само напред и само нагоре!
 

Comments

Popular posts from this blog

  Общ преглед   Използваемост Надеждност Характеристики Обслужване на клиенти Защита на парите   Най-препоръчван брокер Не забравяйте, че ДЗР са продукт с левъридж и могат да доведат до загуба на целия ви първоначален депозит. Търгуването с ДЗР може да не е подходящо за вас, затова се уверете, че напълно разбирате включените рискове.   Име на фирмата Plus500Cy Ltd. Уебсайт www.plus500.bg Централен офис Limassol, Cyprus Лицензиран и регистриран в Предлагани инструменти за търговия ДЗР: валути, акции, стоки, индекси, ETF Платформи софтуер, уеб приложение за търгов

Намери любовта

         Любовта и раздялата са двете страни на една и съща монета наречена Живот. Един от най-трудните периоди в живота е моментът, когато в един прекрасен ден нашата половинка реши да ни напусне. Дали заради липса на чувства,дали по нечия вина,раздялата никога не е лесна. Душата   ни боли, сърцето ни кърви. Няма го вече щастието на любовното изживяване. Самотата е изпълнила нашата душа. Любовта и    раздялата са двет e    страни н a една и същ a монет a наречена Живот Един от най-трудните периоди в живота е моментът, когато в един прекрасен ден нашата половинка реши да ни напусне. Дали заради липса на чувства,дали по нечия вина,раздялата никога не е лесна. Душата   ни боли, сърцето ни кърви. Няма го вече щастието на любовното изживяване. Самотата е изпълнила нашата душа.

Малките манастири

  Малките манастири – кътчета в България ,малко известни на нас. Шияковския манастир „ Свети Архангел Михаил ” е един от тях.Намира се на около 1 км. над гр. Костинброд. Има две легенди за него . Едната е свързана с царуването на цар Иван Шишман , а другата , че е възникнал още по византийско време. Въпреки неуточнения му произход се знае, че е съществувал по време на османското владичество. Имало е и килийно училище. През 1868–71г игумен на манастира е личният приятел на Левски от легията на Раковски Генадий Ихтимански - Скитника. По негова инициатива през 1871г в манастира пристига Апостолът на свободата и заедно с няколко съратници поставят началото на Тайния революционен комитет в Костинброд. Ето и снимка на това магично място ,където е хубаво човек да се разходи и опознае малко от нашата история.