Skip to main content

Създай собствен стил


 Обичаме ли себе си и достатъчно ли се грижим за самите нас ?
Защото през годините на моя съзнателен живот разбрах , че ако не обръщаш достатъчно внимание на себе си  и постоянно се укоряваш за това – онова, то ти няма да можеш пълноценно да се грижеш и да обичаш друг човек.
Затова нека да се погрижем за себе си.
Какво трябва да направим първо?
Погледнете себе си отстрани.Всяка сутрин ровите ли се в гардероба с мисълта какво да облечете? Няма човек , който не си мисли какво да облече сутрин за работа.И така, ако сте по организирани  може да си приготвите нещата още от вечерта.Е, не че няма да промените нещо в последния момент.Лично аз не съм от тези , които редовно си приготвят дрехите от вечерта.Рано сутрин, оше в леглото си представям как да се облека и най – важното е да се чувствам добре в собствената си кожа.
Какво искам да кажа ли ? Ами ако работата ми изисква костюм, ше отида с костюм ,а не с изтъркани дънки / които между другото много обичам и нося винаги в свободното си време / .Така че , взимайте под внимание работата ,която имате и си изградете свой собствен стил.
На какво друго трябва да заложим.Естествено на хубавото бельо.То не трябва да бъде само хубаво, но и практично и удобно.За марки и типове комплекти няма да говоря,зашото всеки знае какво,как и кога да си го купи и да го носи.
Не на последно място са и аксесоарите.Правилно подбраните чанта,обувки и колан са нещо, което не трябва да пренебрегваме.Те ще ни помогнат да изглеждаме по-добре и ще повдигнат и самочувствието ни.
Всичко, когато е в тон и когато цветовете и материите добре се  съчетават, тогава можем да кажем, че сме достигнали съвършенството.
И най-важното,когато се погледнем в огледалото,трябва да се харесаме.
Харесваме ли себе си ,ще харесваме и други хора  и ще виждаме красотата в нас и около нас.
Може да се допитвате до вкуса на близките си , но аз ще ви кажа едно.
Вярвайте на собствения си вкус и отстоявайте себе си,както в облеклото, така и в живота.
И най- вече думата, която не обичам да чувам,когато попитам моята половинка „Как изглеждам? ” е добре.
Затова научете вашата половинка да използва по-добри изразни средства от това „добре”.
Впрочем ,дано тя т.е половинката ви е научена да се изразява не само с това „добре” , а и вие трябва да можете да предизвикате неговото или нейното възхищение от вас и вашето поведение.
Едно нещо трябва да постигнете . И това е, да си създадете свой собстен стил, който най-добре да изразява вашето собствено Аз.

Comments

Popular posts from this blog

За мама

На мама Станка пенчева Не помня кога за последно ти казах: "Обичам те". Не помня кога за последно погалих с ръка косите ти бели, със мъдрост обкичени... Не зная дали съм добра дъщеря. Но помня как босичка тичах във парка - усмихнато гледаше мойта игра. Мечтаеше с мен - макар да бях малка ти беше до мен и в смеха, и в плача. И помня, когато през сълзи премигвах как нежно поглеждаше в мойте очи. Във твойта прегръдка утеха намирах, заспивах щастлива - без страх, без сълзи. Ти дала си много - не искаше нищо, мечтаеше само да стана Човек. И знам, че понякога си плакала скришно за моите болки - и търсела лек. Научи ме всички до мен да обичам, научи ме силна да бъда - дори когато душата на болка обричам да не показвам на никого мойте сълзи. Незная дали добра дъщеря съм, незная дали се превърнах в Човек, но знам, че съм още дете във душата и искам във парка да тичам със теб. Не помня кога за последно ти казах: "Обичам те". Не помня кога

Намери любовта

         Любовта и раздялата са двете страни на една и съща монета наречена Живот. Един от най-трудните периоди в живота е моментът, когато в един прекрасен ден нашата половинка реши да ни напусне. Дали заради липса на чувства,дали по нечия вина,раздялата никога не е лесна. Душата   ни боли, сърцето ни кърви. Няма го вече щастието на любовното изживяване. Самотата е изпълнила нашата душа. Любовта и    раздялата са двет e    страни н a една и същ a монет a наречена Живот Един от най-трудните периоди в живота е моментът, когато в един прекрасен ден нашата половинка реши да ни напусне. Дали заради липса на чувства,дали по нечия вина,раздялата никога не е лесна. Душата   ни боли, сърцето ни кърви. Няма го вече щастието на любовното изживяване. Самотата е изпълнила нашата душа.

Jugl net – немска соц. платформа

JUGL.NET Е НЕМСКА СОЦИАЛНА ПЛАТФОРМА КОЯТО ПРЕДЛАГА ЗАРАБОТВАНЕ В ЕВРО. УЧАСТИЕ – БЕЗПЛАТНО, С ОПЦИЯ ЗА ПЛАТЕНО ЧЛЕНСТВО. ВКЛЮЧИ СЕ В ОБЩНОСТТА, ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ И ПЕЧЕЛИ. МИНИМАЛНА СУМА ЗА ТЕГЛЕНЕ – 50 ЕВРО Jugl net вече набира много почитатели по цял свят. Плащането за различните действия е много по-високо, отколкото при други подобни проекти. Всички плащания се в евро. Вътрешната валута на сайта се нарича Jugls (Jugla) 1 Jugls = 1 eurocent, съответно 100 Jugls е 1 Euro. • Поставяне на интересни публикации във форума (плаща за броя харесвания под твоя пост); ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ДОХОД В ПРОЕКТА И ТОЙ НЕ ЗАВИСИ ОТ РЕФЕРАЛИ. ПЕЧАЛБАТА ВИ ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ВАШИЯТ ТРУД. • Задължително изгледайте видеото преди да се регистрирате: ВИДЕО Ако решите да се регистрирате, ето линк за регистрация: https://jugl.net/registration/index?refId=369851