Art and something more unusual: Master Wang Draws Your Soulmate

Art and something more unusual: Master Wang Draws Your Soulmate :  Expert Wang ( 王 师 傅 ) is a clairvoyant craftsman and expert of soothsaying acclaimed in China for having the option to draw anybody's p...

Създай собствен стил


 Обичаме ли себе си и достатъчно ли се грижим за самите нас ?
Защото през годините на моя съзнателен живот разбрах , че ако не обръщаш достатъчно внимание на себе си  и постоянно се укоряваш за това – онова, то ти няма да можеш пълноценно да се грижеш и да обичаш друг човек.
Затова нека да се погрижем за себе си.
Какво трябва да направим първо?
Погледнете себе си отстрани.Всяка сутрин ровите ли се в гардероба с мисълта какво да облечете? Няма човек , който не си мисли какво да облече сутрин за работа.И така, ако сте по организирани  може да си приготвите нещата още от вечерта.Е, не че няма да промените нещо в последния момент.Лично аз не съм от тези , които редовно си приготвят дрехите от вечерта.Рано сутрин, оше в леглото си представям как да се облека и най – важното е да се чувствам добре в собствената си кожа.
Какво искам да кажа ли ? Ами ако работата ми изисква костюм, ше отида с костюм ,а не с изтъркани дънки / които между другото много обичам и нося винаги в свободното си време / .Така че , взимайте под внимание работата ,която имате и си изградете свой собствен стил.
На какво друго трябва да заложим.Естествено на хубавото бельо.То не трябва да бъде само хубаво, но и практично и удобно.За марки и типове комплекти няма да говоря,зашото всеки знае какво,как и кога да си го купи и да го носи.
Не на последно място са и аксесоарите.Правилно подбраните чанта,обувки и колан са нещо, което не трябва да пренебрегваме.Те ще ни помогнат да изглеждаме по-добре и ще повдигнат и самочувствието ни.
Всичко, когато е в тон и когато цветовете и материите добре се  съчетават, тогава можем да кажем, че сме достигнали съвършенството.
И най-важното,когато се погледнем в огледалото,трябва да се харесаме.
Харесваме ли себе си ,ще харесваме и други хора  и ще виждаме красотата в нас и около нас.
Може да се допитвате до вкуса на близките си , но аз ще ви кажа едно.
Вярвайте на собствения си вкус и отстоявайте себе си,както в облеклото, така и в живота.
И най- вече думата, която не обичам да чувам,когато попитам моята половинка „Как изглеждам? ” е добре.
Затова научете вашата половинка да използва по-добри изразни средства от това „добре”.
Впрочем ,дано тя т.е половинката ви е научена да се изразява не само с това „добре” , а и вие трябва да можете да предизвикате неговото или нейното възхищение от вас и вашето поведение.
Едно нещо трябва да постигнете . И това е, да си създадете свой собстен стил, който най-добре да изразява вашето собствено Аз.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Земя като една човешка длан

За мама

Jugl net – немска соц. платформа